9. ročník Českého poháru předžáků (2011)

07.03.2017 11:25

Slalomářské naděje už jistě netrpělivě prohlížejí stránky kanoe, a nemohou se dočkat, až se vyvěsí termínová listina pro ty nejmenší závodníky.

Nebojte se, Špindlerův mlýn, Trnávka nebo jiné hrůzy Vás zatím nečekají.

Závodní sezóna už klepe na dveře a vy jste jistě pilně trénovali v zimní přípravě tak, aby jste daly svým soupeřům pěkně zabrat a nedali těm srandovním postavičkám, co ukazují žluté a červené plácačky, šanci. Někteří loňští předžáci už budou letos bojovat za žáky, někteří budou začínat, přeji všem sportovní úspěchy a jen připomínám, že smyslem předžákovského poháru je užít si party kamarádů z celé republiky a naučit se závodit. Ne za každou cenu vyhrát! Hlavně ať je sranda a pohoda. Váš čas určitě přijde! A jak už říkali staří slalomáři: „Nejlepší trénink jsou závody“.

Kde se bude letos závodit?

Začínáme 30. 4. - 1.5.  ve Stružnici (Česká Lípa)  - společně s ČP žáků

28.5. – 29. 5. V Opavě – společně s ČP žáků

      FS Martinem Rouskem je domluvená úprava tratě pro ty nejmenší, tak se nemusíte bát Opavského kanálu J a je objednané i lepší počasí než bylo  v loni

9.7. - 10.7. Slalomy v Kadani  - společně s ČP žáků

16.7. – 17.7. Slalomy v Písku – zakladatel předžákovského poháru Coach, se na Vás bude těšit.

20.8. - 21. 8. Slalomy v Benátkách  – zde vyhlásíme vítěze letošního ročníku

 

Samozřejmě tradičně vyhlásíme MAZÁKA ČR 2011, jako novou kategorii MAZAČKU ČR 2011, aby to bylo spravedlivé a nevyhrával pouze chlapec.

Realizační tým ČPpž přeje všem co nejvíce úspěchů v závodění. Co nejméně plaveckých neúspěchů. A hlavně nezapomínejte, jezdíme pro radost a pohodu.

A jak to dopadlo v loni? V příloze jsou výsledky z roku 2010.

                                                                        Ahoj Lucka Černá - Kadaň

—————

Zpět