Český pohár předžáků 2007 II.

07.03.2017 11:16

 Milí malí kamarádi,

                          vyhlašujeme 4. ročník Českého poháru předžáků

Letos jsme pro vás připravili přímo ďábelskou sérii závodů na kterých všem ukážete, že nejste žádná ořezávátka, žáky pěkně potrápíte a svými časy v cíli je tvrdě upozorníte na to, co je příští nebo ten další rok čeká.

 

Kde budeme letos závodit:

19.-20. května v Sušici

 9.-10. června ve Vysokém Mýtě společně s ČP žáků

 7.- 8. července v Kadani zase společně se žáky

21.-22. července v Písku

18.-19. srpna v Benátkách nad Jizerou

Jedeme podle platných Pravidel a Směrnic pro rok 2007.

Bodování pro Pohár zůstává stejné jako minulý rok i s případnou rozhodující sobotní jízdou v Benátkách. Dva nejhorší výsledky se opět škrtají!

Kategorie jsou K1 kluci a K1 děvčata.

V Sušici startujeme podle umístění v loňském Poháru od nejlepšího dolů. V Mýtě pak už podle stávajícího letošního pořadí.

Pro potěšení jsme pro vás připravili i soutěž družstev 3 x K1.

Hlídky se pojedou vždy v sobotu. Vyjímkou jsou závody v Benátkách, kde z důvodů časové náročnosti zdejšího závodu nebude možné soutěž družstev uskutečnit!

Členy družstva mohou být kluci i děvčata dohromady. Nezáleží na oddílové příslušnosti. Podmínkou je pouze stálá sestava nahlášená do sobotního rána v Sušici! Kdo do Sušice nepojede může složení družstva oznámit kdykoliv dříve. Protože asi všichni všude nebudete, může být jeden člen hlídky nahrazen jiným předžákem, který ale nesmí ten den startovat zároveň v družstvu jiném! Náhradník také nebude uveden v tabulce jako řádný člen družstva. Domluvte se také, pod jakým jménem bude družstvo startovat. Nepřípustné jsou sprosťárny a jiné blbosti! Dále rovnou zamítáme složení hlídky Cepek, Petřík, Šoltýs nebo Šupolík! Důvod je vám kluci asi jasný. Alespoň jeden ze závodníků by měl být podle loňských výsledků slabší. Ať si pěkně zazávodíme všichni! Kam až to společně dotáhnete během roku je jen na vás.

Hodně závodnického štěstí, radosti a úspěchů v letošní sezóně

vám ze srdce přeje realizační tým ročníku 2007.

—————

Zpět