Stružnice 2011

07.03.2017 11:25

Ahoj, sezóna je v plném proudu a Český pohár předžáků již 9. ročník byl zahájen a to ve Stružnici nedaleko České Lípy.

Letos se nám počet předžáčků malinko snížil, jelikož někteří přešli do žáků mladších. Závodí tedy 8 děvčat a 13 chlapců. Uvidíme, jestli na konci sezóny Vás nebude víc.

Pohár se uskutečnil v docela příjemném počasí, a i voda už byla poměrně „teplá“.  Sobotní pálení čarodějnic  a  oslava 1. Máje zpříjemnila večerní náladu.

A jak to vypadalo na výsledkové tabuli?

V sobotním i v nedělním klání byl nejrychlejší David Mylián ze Žatce, v sobotu na 2. místě Lhota Kryštof z USK Praha a na 3. místě se umístil Eda Lerch z Klášterce. V neděli zabojoval a na 2. místo povyskočil Samuel Wendl Horšovský Týn a na 3. místo Tomáš Rezek z SKVS České Budějovice.

Zatím co u chlapců se pořadí střídalo, děvčata si své posty ze soboty pěkně hlídala. Za sobotu i za neděli 1. místo patřilo Toničce Galuškové - Sušice, 2. místo Dvořáková Eliška USK Praha a 3. místo Satková Gabriela KK Brno.

A nezbývá nám nic jiného než poděkovat pořádajícímu oddílu kanoistiky Česká Lípa za uspořádání závodu a připravovat se a trénovat na další závody, které se uskuteční v Opavě ve dnech

28.5.-29.5.2011

A jelikož jsme nezahájili pohár hlídek a v Opavě a ani v Kadani se hlídky nestihnou uspořádat,  jelikož pořádáme pohár žáků ve slalomu i ve sjezdu. Vyhlašuji oficiální teda neoficiální Mistrovství České republiky  v  hlídkách, které se pojede pouze v Písku a to 16.7.2011. Složení hlídek by mělo být oddílové. Ale jelikož nám do toho nikdo nemluví a je to jen na nás, hlídky tedy mohou tvořit předžáčkové z různých oddílu. Prosím trenéry a vedoucí oddílu, kterých se to týká, aby se zamysleli nad složením hlídek, ale tak aby v každé hlídce byl jeden slabší a jeden silnější článek, aby to bylo více zajímavé a nebylo hned na začátku zřejmé, kdo vyhraje a kdo bude poslední.

Uvidíme se na závodech a ať Vám to pádluje Lůca Kadaň

—————

Zpět